logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Caddy

100% nou. Dar 100% acelasi spirit Caddy.

Am refacut complet noul Caddy. Pe langa un design nou si interesant, cele mai noi sisteme de asistenta pentru soferi, un cockpit digital de inalta calitate si infotainment inovator (Innovision Cockpit), inclusiv servicii online mobile, pe toate le vei regasi in noul model. Desigur, noul Caddy va continua sa fie fiabil, flexibil si potrivit pentru utilizarea de zi cu zi - iar acum si mai bine pregatit pentru ceea ce presupune viata ta. 

 

caddy.jpg

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.