logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio

Crafter

Crafter

Pregătit pentru sarcinile majore

Pentru Crafter autofurgon, nimic nu înseamnă prea mult. Dimensiunile sale sunt ideale pentru europaleți voluminoși sau containere pe role. În plus, vă ajută în munca dumneavoastră datorită celei mai bune capacități de încărcare și asigurare a încărcăturii din clasa sa.

 rata_crafter.jpg

* Rata calculata la cursul Porsche Bank din data de 16.11.2021: 1 Eur = 4,9984 RON

** Exemplu calculatie PERFECT LEASING cu avans 25%, Valoare reziduala  38 %  durata 48 de luni, rulaj anual 15 000 Km, fara CASCO, TVA inclus.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.