logo-pia
Cautare audio
e-up!

Autonomie
Mai mult decat numai electric pana la destinatie

Porniti intr-o calatorie spontana! Prin tractiunea sa electrica eficienta, noul e-up! nu creste numai autonomia pana la 260 km²⁾, ci si placerea de a-l conduce.

Iar pe drum sunteti optim conectat: de exemplu, la numeroasele statii de incarcare publice pe care le puteti gasi foarte usor, prin "maps+more"³ in toata Europa. Insa cel mai bun lucru: Tractiunea fara emisii la nivel local sustine reducerea nivelului de CO2. Acest aspect are un efect pozitiv asupra climei.

Incarcat

Conectati si porniti alimentarea - asa functioneaza incarcarea unei masini electrice in mod normal. Insa noul e-up! nu numai ca poate fi "incarcat imediat", ci dispune si de functia "incarcare temporizata". La ce foloseste aceasta? In functie de tariful pentru curent, inseamna economie de bani, pentru ca se poate utiliza pentru incarcare tariful de noapte, mai avantajos. Pentru aceasta, introduceti in e-Managerul aplicatiei "maps+more"3 sau al aplicatiei We Connect ora de plecare dorita, apasati tasta "Regim de incarcare" de pe consola centrala si conectati autovehiculul la wallbox. Urmatoarea calatorie poate incepe punctual, exact la ora programata.

e-up! + Smartphone = Love

Ce au in comun melodiile dumneavoastra preferate, informatii actuale din trafic si un apel telefonic in timpul deplasarii? Exact, smartphone-ul dumneavoastra! Impreuna cu "dock-ul maps+more"4 inclusiv noua aplicatie gratuita, reproiectata, pentru iOS si Android, noul e-up! se transforma intr-o clipa intr-un autovehicul interconectat. Iar cu radioul "composition phone" cu sase difuzoare, disponibil standard, masina devine un casetofon pe roti. Nu trebuie decat sa conectati noul e-up! si smartphone-ul si gata. Fara afisaje complicate…plug & play.

Exterior

Noul e-up! este dovada noastra pentru faptul ca o masina mica poate face lucruri marete - datorita designului sau proaspat, minimalist. Si bineinteles si prin dinamica sa propulsie electrica. Acesta poate fi identificat deja de la distanta, datorita partii frontale cu bagheta decorativa de culoare albastra si a emblemei Volkswagen integrate, dar si datorita ledurilor frapante in forma de C.

Alegeti noul e-up! Style, care va subliniaza stilul personal prin culoarea neagra sau alba a plafonului - completata cu oglinzile exterioare negre sau albe, geamurile fumurii din spate, luneta fumurie si rotile din aliaj usor de 15 inch model "blade"6. Pentru noul e-up! Style sunt disponibile optional si roti din aliaj usor de 16 inch, model "upsilon".

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.