logo-pia
Cautare audio

Golf Variant

Golf Variant

Mai mult Golf decât până acum.

Noul Golf Variant, digital.

Noul Golf Variant este versatil și dinamic - exact ca dumneavoastră! Un Variant inconfundabil din exterior, cu toată libertatea digitală a unui Golf în interior - digital și flexibil.

Portbagaj & funcție Easy Open
Deschide uși. Și noi posibilități.

Viața cotidiană este plină de provocări: de câte ori v-ați aflat în spatele mașinii, cu copilul într-o mână și sacoșele în cealaltă, fără o mână liberă pentru a deschide portbagajul? Cu funcția opțională "Easy Open", tot ce trebuie să faceți pentru a deschide hayonul este să vă mișcați piciorul pe sub partea din spate a autovehiculului. Înăuntru vă așteaptă un volum de încărcare generos de până la 1.642 litri și cu podeaua portbagajului flexibilă, cu înălțime ajustabilă. Marginea de încărcare joasă vă permite de asemenea să vă depozitați cu ușurință cumpărăturile. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul din interior, iar hayonul se închide automat.

Interior & spațiu
Extrem de progresiv. Și în întregime practic.

Noul Golf Variant apelează la toate argumentele pentru a vă satisface cerințele, atât din punct de vedere al spațiului, cât și al echipării digitale. Panoul de bord Digital Cockpit afișează toate informațiile importante pe un ecran color de 25,4 cm (10,25 inch), oferit ca echipare standard. Alegeți între afișarea vitezei sau a distanței parcurse, a hărții de navigație sau a postului dumneavoastră preferat de radio. Păstrarea perspectivei asupra tuturor informațiilor importante este o joacă de copii. Și aruncați o privire în spate: cea de-a doua banchetă din interior, mobilă, și portbagajul generos reprezintă tot ce ați putea dori.

Confort scaune
Lăsați-vă pe spate și relaxați-vă.

Noul dumneavoastră scaun din modelul Golf Variant poate fi poziționat pentru confortul dumneavoastră individual. Scaunul opțional ErgoActive este deosebit de confortabil, datorită reglajului pe 14 direcții, parțial ajustabil electronic, și suportului lombar cu funcție de masaj. Atât scaunul pasagerului din față, cât și bancheta spate sunt extrem de apreciate datorită punctelor de montare ISOFIX și chingii de fixare top tether, prevăzute ca standard pentru scaunele pentru copii cu montare cu fața la direcția de deplasare. Ceea ce înseamnă că și cei mai mici dintre pasageri beneficiază de confort și siguranță în scaunele lor. Adulții așezați în spate se bucură de un spațiu confortabil la nivelul capului și de și mai mult spațiu pentru picioare. Iar datorită celor trei locuri din spate, puteți chiar să mai luați încă o persoană în călătorii scurte, din când în când. 

Trapa panoramică glisantă și rabatabilă
Savurați priveliștea

Dimensiuni generoase pentru priveliști minunate: trapa panoramică glisantă și rabatabilă opțională se întinde pe întreaga suprafață a plafonului în partea din față a mașinii. Astfel, nu numai că oferă o imagine superbă, ci face ca interiorul să pară mai spațios. Plafonul din sticlă fumurie reduce de asemenea și strălucirea orbitoare neplăcută. Ați dori să aveți și puțin aer proaspăt? Trapa panoramică glisantă poate fi rabatată tactil înspre față sau deplasată elegant înspre spate.

Innovision Cockpit

Caracteristici digitale pentru mai multă funcționalitate.

Atunci când este combinat cu sistemul de radio-navigație opțional "Discover Pro", Digital Cockpit Pro poate fi upgradat la Innovision Cockpit. Aceasta înseamnă că ambele afișaje, cu diagonală de 10 inch (25,4 cm), pot fi fuzionate. Imaginea afișată rezultată nu include numai conținutul clasic precum turometrul, vitezometrul și kilometrajul, ci și alte date utile, afișate într-un mod și mai clar și mai detaliat. Puteți chiar configura funcții favorite pe ecranul principal, exact așa cum ați face-o pe smartphone.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.