logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio

Golf Variant

Golf Variant

Spatiu suficient pentru toate planurile dumneavoastra. Golf Variant.

Oricare ar fi planurile dumneavoastra, acest automobil este mereu pregatit si la fel de flexibil ca dumneavoastra. Golf Variant va ofera spatiu generos, un design dinamic, motorizari sportive si numeroase sisteme de asistenta.

Exteriorul
Design incantator. Zi de zi.

Faptul ca modelul Golf Variant este mai mult decat un simplu automobil util in cotidian il puteti observa imediat datorita limbajului de design dinamic si elegant, precum si datorita numeroaselor detalii care indica nivelul calitativ ridicat al masinii. Este un automobil conceput pentru cei care vor sa se aiba aparitii stilate, in orice situatie.

Interiorul
Mai mult spatiu, pentru mai mult confort.

Spatiul intalneste confortul, calitatea si tehnologiile de ultima ora. Iata ce va ofera Golf Variant la interior. Toate acestea au un singur scop: sa va asigure calatorii cat mai relaxante.

Luminile
Cu tehnologia LED, Golf Variant este si mai carismatic.

Golf Variant va ofera si in privinta sistemelor de iluminare tehnologie de ultima ora, astfel incat sa beneficiati mereu de vizibilitate optima.

Jantele
Arata pur si simplu bine: gama de jante disponibile pentru Golf Variant.

Combinatia de jante si anvelope cu care Golf Variant arata cel mai bine este un aspect care tine de gusturile fiecaruia. In orice caz insa, orice model de jante din aliaj usor subliniaza caracterul sportiv al modelului Golf Variant.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.