logo-pia
Cautare audio

Passat Variant

Passat Variant
Passat Variant

Exterior
Eleganta si dinamism.

Passat imbina functionalitatea cu designul sport, creand o imagine de ansamblu impresionanta. Silueta sa cursiva si liniile accentuate vor satisface chiar si cele mai ridicate pretentii. Grila marcanta a radiatorului si semnatura luminoasa scrisa de faruri va vor atrage atentia inca din prima clipa.

Va veti bucura zi de zi de designul expresiv, precum si de finisajele de calitate. Barele de protectie din fata si din spate, farurile cu LED, respectiv farurile Matrix LED, precum si blocurile optice spate cu design nou va vor incanta cu designul lor modern.

Interiorul
Spatiu avansat

La bordul modelului Passat beneficiati de spatiu din plin, accentuat si de elementele orizontale de design de pe plansa de instrumente, dar si de contopirea cursiva a portierelor in designul de ansamblu. Veti fi impresionat de materialele de calitate superioara, ce subliniaza caracterul premium al interiorului, la fel cum veti fi uimit si de spatiul generos de la nivelul picioarelor.

Consola centrala cu compartiment mare de depozitare, plansa de instrumente rafinata si elementele de decor premium imbina eleganta aparte cu ordinea functionala.

Odata ce ati luat loc in Passat, cu greu va veti mai desparti de aceasta masina. Scaunele cu tetiere ajustabile sunt elegante si totodata extrem de confortabile.

Iluminarea ambientala
Accente personalizate de lumina.

Interiorul automobilului dumneavoastra Passat capata mereu o noua stralucire: iluminarea ambientala creeaza atmosfera luminoasa personalizata pe gustul si starea dumneavoastra de spirit. Deoarece setarile de luminozitate si cele pana la 30 de nuante din care o puteti alege oricand pe cea preferata, permit adaptarea la orice stare de spirit. Pentru a regla setarile benzilor luminoase, puteti folosi afisajul sistemului dumneavoastra radio sau de navigatie.

Easy Open. Hayonul se deschide ca prin magie.

Cu "Easy Open", calatoria relaxata incepe inca inainte de a porni la drum. Daca, de exemplu, doriti sa asezati bagajele grele in portbagaj, nu trebuie sa le lasati jos pentru a cauta cheia - o scurta miscare a piciorului sub bara de protectie din spate este suficienta pentru a deschide automat hayonul electric. Iar datorita functiei electrice de inchidere, hayonul se va inchide la simpla apasare a unui buton, cand va indepartati de masina.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.