logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Touran

Trapa panoramica rabatabila si glisanta

Cu plafonul panoramic rabatabil si glisant beneficiati de panorame incantatoare spre exterior, iar la interior, de mangaierea placuta a razelor de soare si de aer proaspat.

Vizibilitate excelenta, inclusiv pentru traficul din sens opus.

Lumina LED-urilor este mai placuta pentru ochi, decat cea a becurilor clasice, ceea ce inseamna ca veti putea conduce mai relaxat pe timp de noapte. Un alt avantaj consta si in designul impresionant.

Excursii de familie la clasa Business.

Touran este un real talent polivalent, flexibil si de dimensiuni generoase, oferind optional pana la sase locuri pentru pasageri.

Sisteme de asistenta

Sistemele inteligente de asistenta oferite pentru Touran contribuie la cresterea confortului in calatorii si va pot ajuta sa faceti fata situatiilor critice sau chiar sa le evitati. Si chiar daca se va intampla doar rar sa va dati seama direct de interventia sistemelor, veti beneficia totusi de sentimentul placut de a sti ca ele exista si va sustin la nevoie.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.