logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio

Noul Volkswagen ID.4

Noul Volkswagen ID.4
Noul Volkswagen ID.4

Noul Volkswagen ID.4

Disponibil si prin programul RABLA cu o rata de 340 EURO* TVA si CASCO incluse.

 

100% SUV, 100% Electric

Un concept complet nou al spatiului, care va ofera libertate. Performanta electrica, menita sa entuziasmeze. Si confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu.

Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID. 

  

Putere & Autonomie

Energia vă duce mai departe
Porniți dimineața confortabil spre birou, treceți mai întâi pe la sala de sport, iar la finalul zilei, plecați cu echipamentul complet spre o excursie de weekend - toate acestea sunt posibile cu ID.4 ¹⁾. La modelele 1ST și 1ST Max este disponibilă o baterie cu capacitate energetică netă de 77 kWh și o plajă de autonomie de 360-520 km²⁾ , precum și o putere de 150 kW cu Performance Upgrade.

 

Incarcare

Mereu alimentat cu curent de incarcare
Avantajul autovehiculelor electrice: incarcarea este posibila aproape oriunde. Acasa puteti incarca cu curent alternativ (incarcare AC), de la priza de uz casnic sau cu un ID. Charger ¹⁾ optional cu o capacitate de incarcare de pana la 7,2 kW sau 11 kW. Numeroase statii de incarcare publice de la benzinarii si de pe autostrazi ofera suplimentar varianta de incarcare rapida cu curent continuu (incarcare DC).

 

Propulsie

Cu toata puterea inainte
Incepand de acum, fiecare culoare rosie a semaforului se transforma in ceva neobisnuit, care va va oferi un tip de bucurie complet nou la volan. Caci motorul electric al modelului ID.4 accelereaza de la inceput dinamic si cu cuplu complet. Astfel, cu modelele bazate pe Pro Performance, cu o putere de 150 kW, ajungeti in numai 8,5 secunde de la 0 la 100 km/h. Fara schimbari de trepte, fara intarziere de reactie - pur si simplu, plecati la drum si savurati senzatiile intense.

 

e-Sound

Aceasta masina are un sunet nou
Cat de silentios este un autovehicul electric, depinde de autovehiculul in sine. Pentru a face traficul rutier mai sigur, modelul dumneavoastra ID.4 este ceva mai silentios la interior si putin mai usor de auzit din exterior, la viteze de pana la 30 km/h. Astfel, el poate fi observat cu usurinta de catre trecatori. Structura de tip futurist evidentiaza identitatea cu caracter vizionar si serveste simultan ca zgomot de deplasare generat artificial, ceea ce face in asa fel incat propulsia electrica aproape nezgomotoasa sa poata fi identificata acustic de catre trecatori si persoane aflate pe biciclete.

 

intro-vw.jpg

 

*Rata a fost calculata pentru VW ID 4 Pro Performance 204CP, la pretul de 34.381 euro (cu ticket REMAT si ecoticket scazute), prin PERFECT LEASING, durata 48 luni, avans 25% (8.595 euro), volum finantat 25.786 euro, rulaj anual 15.000 km, dobanda EURO variabila 3,99%, DAE total (finantare & asigurare) 8,69%, total plati 43.294 euro, comision analiza dosar 298 euro. 12 luni CASCO gratuit se acorda in anumite conditii si doar pentru asigurarea CASCO incheiata prin Porsche Asigurari. Toate valorile includ TVA. Oferta este valabila pana la 30.06.2021, se adreseaza persoanelor fizice si juridice si se supune unor termene si conditii.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.