Cautare audio
Arteon

Exterior
Atrage privirile. Din toate punctele de vedere.

Din fata, privirile sunt imediat atrase de capota impunatoare. Silueta sa alungita, cu ampatament lung, deseneaza un profil inconfundabil si ofera confort in spatiu generos. Locul la picioare este mare pentru toti ocupantii, iar geamurile laterale fara rame emana eleganta specifica unui coupe. Jantele din aliaj usor cu dimensiuni de pana la 20 de inchi ii confera modelului Arteon un caracter marcat de forta si dinamism. Designul unic al partii din spate este dominat de hayonul care incepe din partea de sus, dar si de blocurile optice spate cu LED incluse in echiparea standard, cu semnatura luminoasa marcanta, rosu inchis. Designul reusit accentueaza eleganta masinii si sporeste totodata utilitatea in cotidian. Un caracter puternic, din toate perspectivele.

Elegance si R-Line

Rafinatul Arteon Elegance si sportivul R-Linie va ofera dotari superioare incluse in dotarea standard, plus multe optiuni aditionale pentru individualizarea modelului. Exteriorul ambelor linii de echipare atrage atentia, de exemplu, cu jante de 18 inchi sau cu bandoul cromat elegant. Detalii speciale, precum luminile de semnalizare dinamice din spate, redau pulsul prezentului, cu bun-gust rafinat.

Arteon R-Line poate fi recunoscut de la prima privire gratie emblemei R-Line aplicate pe grila radiatorului, dar si a semnaturii luminoase ce ia forma literei C si ce este accentuata si de finisajul negru gloss. In partea din spate, eleronul, de asemenea, negru gloss, precum si elementele cromate in forma de trapez subliniaza caracterul sportiv al modelului Arteon. Luati loc pe scaunele imbracate in piele ecologica si Alcantara sau pe scaunele optionale imbracate in piele ecologica "Nappa" cu "Nappa Carbon Style".

La Arteon Elegance, veti sesiza imediat carcasele oglinzilor exterioare finisate in crom mat, ce se asorteaza rafinat cu bandourile cromate de pe barele de protectie, dar si cu inscrisul "Elegance" de pe aripi.

Si la interior pot fi indeplinite cele mai pretentioase dorinte, caci Arteon R-Line dispune de un volan sport multifunctional imbracat in piele ecologica, precum si de plafonul capitonat pe interior in negru. Scaunele ambelor linii de echipare sunt acoperite cu o combinatie aparte de piele ecologica Vienna si Alcantara. Interiorul exclusiv al modelului Arteon Elegance este marcat, printre altele, de elemente de decor rezervate exclusiv acestui model, cu o linie de accentuat eleganta, trasata sub plansa de bord.

Designul luminilor

In echiparea standard beneficiati de faruri Full-LED, care includ luminile de zi si functia automata de reglare a luminilor de drum. Aceasta functie contribuie la iluminarea optima, facand uz de senzori care detecteaza scaderea luminozitatii. In combinatie cu sistemele optionale de navigatie, va oferim faruri anticipative. Acestea ilumineaza carosabilul in curbe, inca inainte ca dumneavoastra sa rotiti volanul.

Blocuri optice spate impresioneaza la randul lor cu tehnologie LED moderna, cu un design atractiv. Gratie luminilor dinamice de semnalizare posterioare, oferite pentru Arteon Comfortline si Highline, nu calatoriti doar in siguranta, ci si cu stil.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.