logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
We Connect Go

We Connect Go

 Aplicația We Connect Go Asistentul tau personal pentru vehicul

Conecteaza-ti smartphone-ul cu dispozitivul DataPlug* si transforma-ti Volkswagen-ul intr-un vehicul Connectat. Aplicatia noastra We Connect Go se utilizeaza foarte simplu prin Bluetooth. Aplicatia noastra constituie provocarea potrivita indiferent daca este utilizata in scop privat sau comercial. Pentru informatii suplimentare, acceseaza paginile noastre referitoare la caracteristici sau ia legatura direct cu partenerul tau Volkswagen si descarca aplicatia in mod gratuit.

 

Setarea ta in trei pasi

Asa obtii informatii referitoare la vehicul, jurnalul de calatorie si alte caracteristici ale aplicatiei pe smartphone-ul tau.

 we_connect_1.jpg

 

location_icon.svg

Verifica compatibilitatea cu vehiculul

Mai multe detalii
software_icon.svg

Descarca aplicatia We Connect Go

Mai multe detalii
kontakt_mail_icon.svg

Ia legatura cu noi

Mai multe detalii

 

 

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.