logo-pia
Cautare audio

T-roc Cabrio

T-roc Cabrio

T-Roc Cabriolet

Deschis la orice noul T-Roc Cabriolet

Cu noul T-Roc Cabriolet, aproape orice este posibil. Nici nu este de mirare, caci acest Cabriolet Crossover reuneste tot ce este mai bun din doua lumi, sub acelasi acoperis. De exemplu, putere si eleganta. Sau sport si confort. Si daca doriti, puteti cobori plafonul pur si simplu.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.