logo-pia
Cautare audio

T-Cross

T-Cross

Cotidianul poate deveni foarte special. Zi de zi.

Avantaje peste avantaje: T-Cross este extrem de practic si adaptabil. Datorita designului sau de crossover, a posibilitatilor variate de individualizare si a caracterului practic in cotidian, acest model ofera combinatia optima intre variabilitate si dimensiuni compacte. Pe scurt: este insotitorul perfect in aproape orice fel de aventura.

Exteriorul
Design de crossover, cu alura marcanta.

Redefiniti standardele, cu designul modelului T-Cross: linia continua de la nivelul umerilor, ce incepe de la capota motorului si se termina la blocurile optice din spate, caroseria cu muchii bine profilate si garda la sol mare marcheaza liniile progresiste si ii confera SUV-ului masculin un caracter deosebit de dinamic.

Iar caracterul sau de off-roader, este accentuat de liniile adancite de pe capota motorului, datorita carora, masina emana o senzatie si mai puternica de forta si pare mai alungita. Iar pozitia ridicata pe scaun, specifica SUV-urilor, va spori sentimentul de siguranta al ocupantilor, precum si vizibilitatea, optimizata si de linia aplatizata a geamurilor.

Va veti bucura zi de zi de designul modern, precum si de finisajele de calitate ale modelului T-Cross. Look-ul spectaculos este accentuat si de evazarile negre din plastic ale pasajelor rotilor si ale pragurilor laterale. Veti observa caracterul sau atractiv, inclusiv cand il veti vedea din spate, caci aici, T-Cross impresioneaza cu benzile reflectorizante marcante si cu blocurile optice spate cu o personalitate iesita din comun.

Interiorul
Cu o personalitate la fel de speciala ca a dumneavoastra.

Va place ca masina dumneavoastra sa aiba acel ceva special si sa aiba, totodata, o nota personala: nota dumneavoastra? Atunci, veti fi incantat de interiorul oferit ca dotare standard, precum si de optiunile de personalizare disponibile pentru T-Cross: va oferim spre alegere trei pachete cu elemente de design diferite pentru insertiile decorative. Alegeti pachetul preferat si conferiti-i automobilului dumneavoastra T-Cross o personalitate mai expresiva, cu diferitele nuante pentru sectiunile interioare si pernele laterale ale scaunelor, precum si elementele de decor si aplicatiile pentru consola centrala.

Alaturi de numeroasele posibilitati de personalizare, T-Cross ofera si un nivel excelent de confort: liniile de echipare T-Cross si Life sunt dotate cu scaune confortabile, de calitate superioara, acoperite cu material textil. Daca optati pentru T-Cross Style, veti lua loc pe scaune sport-confort.

Iar iluminarea ambientala indirecta de care dispune linia de echipare Style si, optional, si versiunea T-Cross Life, va genera la interior o atmosfera cu adevarat speciala, pentru ca va crea accente de lumina decente, la interiorul automobilului dumneavoastra T-Cross, care vor fi placute mai ales la drum lung pe intuneric, conferindu-i totodata interiorului un stil rafinat si individual.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.