logo-pia
Cautare audio

Noul Golf

Noul Golf

Noul Golf este acum la NOI in SHOWROOM

Vino sa-l descoperi la Porsche Bucuresti Nord si Porsche Bucuresti Vest 1

Noua versiune a unui celebru clasic. Modelul Golf își sărbătorește aniversarea de 50 de ani cu un design proaspăt, funcții îmbunătățite și performanțe mai bune. Noul Golf eHybrid aduce laolaltă inovația și eficiența: Cu încărcare rapidă CC, autonomie electrică impresionantă și variante de motorizări eficiente, îmbunătățește experiența la volan. Pe lângă echiparea de bază, modelul Golf este disponibil cu trei linii de echipare: Style, Life și R-Line, care oferă fiecare o experiență unică la volan. Oferta este extinsă prin sistemele Park Assist Plus și Pro, faruri IQ.LIGHT LED Matrix și asistentul vocal intuitiv "IDA".

În numai câteva săptămâni vei găsi noul Golf în configurator și îl vei putea configura și pre-comanda.

 

 

Detaliile noului Golf

a1.jpg

Noul Golf eHybrid

La motorul e-TSI cu tehnologie mild-hybrid un generator de pornire asistă motorul la pornirea de pe loc și la viteză redusă. Frânarea și rularea liberă se utilizează pentru a încărca bateria litiu-ion . Acest lucru asigură reducerea semnificativă a consumului și emisiilor de CO2.Golf Style este disponibil și ca hibrid plug-in. Este vorba despre un model hibrid plug-in cu motor electric și motor pe benzină TSI. Dacă bateria este încărcată, modelul Golf eHybrid pornește în regimul electric fără emisii de CO2 la nivel local, în care funcționează numai motorul electric. Distanțele de până la 107 kilometri (în regim mixt) - măsurate cu procedura WLTP1 - le parcurge exclusiv electric. În funcție de viteză, profilul de deplasare și alți parametri, motorul TSI se cuplează automat. 

a2.jpg

Sistemele de asistență la parcare ale noului Golf

Park Assist Plus⁠
Modelul tău Volkswagen cu asistentul opțional pentru parcare "Park Assist Plus" nu numai că-ți poate spune din mers dacă un spațiu de parcare este suficient de mare - ci poate și parca pentru tine. La o viteză de până la 40 km/h, Park Assist Plus caută permanent locuri de parcare longitudinaleadecvate. La o viteză de până la 20 km/h caută și locuri de parcare transversale.

Dacă ai ales unul dintre locurile de parcare găsite, pornește procedura de parcare. Manevra de parcare dorită poate fi executată de către Park Assist Plus pentru tine. Sistemul preia atât controlul asupra direcției, cât și asupra accelerației și frânei. Tu nu mai trebuie decât să supraveghezi procesul de parcare și să intervii, dacă este cazul.

Însă Park Assist Plus poate chiar mai mult. Din locuri de parcare longitudinale poate să și iasă. Te poate ajuta și în cazul unei manevre de parcare eșuate, finalizând procedura în locul tău.

b1.jpg

Noul Golf: Exteriorul

Adaptate armonios unele la altele: Cu logoul Volkswagen iluminat și bare de protecție frapante, noul Golf știe cum să convingă din punct de vedere al aspectului. Și noile faruri și blocuri optice spate cu semnalizatoare dinamice îi conferă un aspect care atrage privirile. Farurile LED au linii mai drepte, mai pregnante vizual și au devenit semnificativ mai înguste înspre interior. Suplimentar modelul Golf poate fi echipat cu noile blocuri optice spate 3D LED, care pot fi configurate individual prin intermediul sistemului Infotainment. Cu trei scenarii diferite pentru scenariul Welcome și Goodbye, modelul Golf oferă o notă personală.

b2.jpg

Interiorul noului Golf 

Mai mult Golf, mai mult stil: Noile huse de scaune din material textil sau ArtVelours și consola centrală cu aspect ultralucios conferă echipării interioare a noului Golf și mai multă exclusivitate. Cu afișajul Infotainment de 32,7 cm (12,9 inch) ai parte în plus de divertisment, știri și navigație la un nou nivel. Iar scaunele din piele cu ventilație opțională și volanul multifuncțional standard cu butoane clasice îți asigură și mai mult confort în călătorii. 

c1.jpg

Noul Golf Motoare

Alegeți între economicul turbodiesel de 2,0 litri cu 110 kW, unul dintre cele douămotoare TSI de 1,5 litri cu 85 kW sau 110 kW sau eficientul motor eTSI de 1,5 litri.

La motorul eTSI cu tehnologie mild-hybrid un generator de pornire asistă motorul la pornirea de pe loc și la viteză redusă. Frânarea și rularea liberă se utilizează pentru a încărca bateria litiu-ion . Acest lucru asigură reducerea semnificativă a consumului și emisiilor de CO2. Motoarele eTSI sunt asociate întotdeauna cu o cutie de viteze DSG cu 7 trepte.

Golf Style este disponibil și ca hibrid plug-in. Este vorba despre un model hibrid plug-in cu motor electric și motor pe benzină TSI. Dacă bateria este încărcată, modelul Golf eHybrid pornește în regimul electric fără emisii de CO2 la nivel local, în care funcționează numai motorul electric. Distanțele depână la 100 de kilometri (în regim mixt) - măsurate cu procedura WLTP - le parcurge exclusiv electric. În funcție de viteză, profilul de deplasare și alți parametri, motorul TSI se cuplează automat.

c2.jpg

Head-Up-Display al noului Golf

Acest Head-up-Display opțional transformă o parte din parbriz în suprafață de proiecție, pentru a afișa viteza, mesajele sistemelor de asistență pentru șofer sau indicații de navigație. Proiecția în sine este bine lizibilă chiar și cu lumină din față. Astfel, ești perfect informat - fără a fi nevoit să iei privirea de pe drum.

d1.jpg

Travel Assist în noul Golf

Cu sistemul opțional Travel Assist ai la bord un sistem de asistență extrem de util. Acesta poate menține pentru tine banda, distanța față de autovehiculul din față și viteza maximă setată de tine.

Pentru aceasta se utilizează, printre altele, ghidarea adaptivă pe bandă. Aceasta menține autovehiculul în mod activ în centrul benzii de rulare. În acest sens, Travel Assist se adaptează stilului tău de conducere și poate rula nu doar exact pe centru, ci și mai spre stânga sau mai spre dreapta propriei benzi.

Dacă modelul tău Volkswagen este echipat cu asistentul de virare la parcare Park Assist, asistentul la schimbarea benzii Side Assist și sistem de navigație, pe autostradă, Travel Assist te poate asista activ și la schimbarea benzii.

În plus, Travel Assist dispune de oreglare predictivă a vitezei și de asistență în viraje. În acest context, viteza autovehiculului poate fi adaptată la limitările de viteză în vigoare, precum și la configurația traseului (curbe, sensuri giratorii etc.).

d2.jpg

Noul Golf vizualizare perimetrală "Area View"

Manevrare în centrul aglomerat, în parcarea acoperită și pe drumuri accidentate: există numeroase situații în care, ca șofer, ți-ar prinde bine încă o pereche de ochi. Cu sistemul opțional de vizualizare perimetrală "Area View" beneficiezi de patru camere, care înregistrează zona din jurul mașinii și transmit perspective utile pe ecranul sistemului Infotainment. Astfel, poți vedea mai bine, de exemplu, bordurile sau marcajele locurilor de parcare și poți privi chiar și după colț.

e1.jpg

Noul Golf Radiouri

Radioul standard "Composition"⁠ asigură cu 4 difuzoare șirecepție DAB+-digitală divertisment optim. App-Connect (incl. Apple CarPlay și Android Auto) îți permite în plus să utilizezi aplicații selectate direct în modelul tău Volkswagen. Iar cu Digital Cockpit ai datele autovehiculului permanent la îndemână - configurate conform dorințelor tale. Alte echipări:

- Afișaj (26,4 cm/10,4 inch)
- Două interfețe USB-C (până la 45 W capacitate de încărcare)
- Interfață Bluetooth pentru telefonul mobil

e2.jpg

Noul Golf Navigație

istemul de navigație opțional "Discover" incl. "Streaming & Internet" asigură navigație intuitivă cu recunoașterea indicatoarelor rutiere, precum și recepție radio FM și DAB+ digitală. Suplimentar, îți stă la dispoziție întreaga lume a serviciilor online interconectate de la VW Connect Plus.1 App-Connect (incl. App-Connect Wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto2) îți permite în plus să utilizezi aplicații selectate direct în modelul tău Volkswagen. Iar cu Digital Cockpit Pro ai datele autovehiculului permanent la îndemână - configurate conform dorințelor tale.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.