logo-pia
Cautare audio

Touareg

Touareg

SUV-ul de noua generatie.

Noul Touareg este o aparitie impunatoare si inconfundabila pe sosele, fiind desenat din linii incisive si detalii unice. Tehnologiile de ultima ora, in parte disponibile ca dotari optionale, precum sistemul electromecanic de prevenire a rasturnarii, farurile IQ. Light - LED-Matrix si bordul Innovision sporesc nivelul de confort si va ofera calatorii si mai incitante.

Exteriorul
Descoperiti drumuri noi.

Touareg combina dimensiunile specifice unui SUV cu liniile clar desenate, cu proportiile dinamice si eleganta rafinata.Lata, plina de forta, incisiva: caracterul puternic al modelului Touareg se vede mai intai la sectiunea frontala dominanta. Grila verticala a radiatorului se contopeste cu farurile, iar lamelele cromate incep de la emblema Volkswagen pozitionata central si se continua spre exterior, pana peste carcasele farurilor. Capota alungita a motorului este desenata prin linii clare si emana sportivitate.

Dar si partea din spate atrage privirile admirative: umerii profilati si blocurile optice late din spate subliniaza designul progresist. Inscrisul Touareg este asezat in centrul hayonului. Aspectul dinamic si plin de personalitate este desavarsit de eleronul negru lucios si de terminatiile mari ale sistemului de evacuare.

Farurile IQ. Light - LED-Matrix
Pentru confortul tuturor.

Atrage imediat atentia: designul expresiv al farurilor optionale IQ. Light - LED atrage atentia inca din prima clipa. Iar tehnologia Matrix permite aprinderea si stingerea diferentiata a segmentelor LED individuale, pentru a genera functiile de baza, adica lumina de drum si lumina de intalnire, dar si pentru a permite numeroase variante de distribuire a luminii, corespunzatoare diferitelor situatii din trafic.

Cand va deplasati cu luminile de drum aprinse, camera video filmeaza autovehiculele care se deplaseaza din sens opus si pe cele care merg in fata propriei masini, pe acelasi sens. In functie de situatie, sunt actionate diferite segmente de LED-uri, astfel incat sa puteti conduce in permanenta cu luminile de drum active, fara a-i orbi pe ceilalti participanti la trafic. Daca, de exemplu, va indreptati spre un indicator de circulatie, lumina segmentului care ilumineaza indicatorul va fi astfel redusa incat sa nu fiti orbit de lumina reflectata de panoul indicatorului.

Fie ca va deplasati prin oras, ca depasiti o alta masina seara pe drumurile rurale sau conduceti pe autostrada in conditii de vreme rea: farurile IQ. Matrix LED vor adapta latimea, lungimea si intensitatea fascicolului de lumina, in functie de situatia data. Tehnologia Matrix permite astfel o mai buna iluminare a drumului si asigura un nivel mai ridicat de siguranta, precum si calatorii mai confortabile, fara a-i deranja pe ceilalti si fara ca dumneavoastra sa fiti deranjat de reflectii.

Pachetul "Black Style”
Pachetul de design Black Style: accente negre, pentru o personalitate si mai puternica.

Puteti acum rafina si mai mult pachetul Touareg R-Line¹, alegand suplimentar si pachetul optional de design "Black Style"². Accentele speciale, precum grila radiatorului cu finisaj negru gloss, carcasele negre ale oglinzilor exterioare si bandourile decorative, negru gloss de la geamuri, atrag atentia inca din prima clipa.

Trapa panoramica, rabatabila si glisanta, cu plafon panoramic in spate
Orizonturi deschise pentru noi aventuri.

Deasupra dumneavoastra cerul albastru si stelele stralucitoare: cu trapa panoramica, rabatabila si glisanta, cu plafon panoramic in spate (dotare optionala), veti fi intampinat de o atmosfera luminoasa si placuta, de cum deschideti portiera. Trebuie doar sa actionati un buton pentru a rabata sau glisa trapa. In zilele calduroase puteti sa va bucurati de razele de soare si totodata de aer proaspat.

Elemente de decor
Care este stilul dumneavoastra?

Designul interiorului automobilului dumneavoastra Touareg marcheaza atmosfera din compartimentul pasagerilor si este totodata o expresie a gusturilor dumneavoastra personale. Insertiile decorative "Cortina Silver" sunt aplicate in maniera rafinata pe consola centrala, pe panoul de instrumente si pe panourile usilor. La variantele optionale de decor puteti opta pentru una dintre cele doua game de culori: insertiile decorative din lemn pretios "Olive" pentru linia de echipare "Atmosphere" amplifica rafinamentul interiorului, fiind realizate din lemn natúr si avand o structura unica, inclusiv datorita porilor deschisi. Elementele din aluminiu texturat ale liniei de echipare "Elegance" confera interiorului o tusa moderna, chiar futurista si impresioneaza cu structura lor speciala, placuta la atingere. Indiferent de ceea ce veti alege, ambele linii de echipare va ofera si insertii decorative optionale din lemn pretios. Iar daca doriti, puteti opta si pentru finisajul lucios pe consola centrala, care il va inlocui pe cel standard, care este mat. Daca alegeti Innovision Cockpit, consola centrala a modelului dumneavoastra Touareg va avea finisaj negru lucios.

Structurarea spatiului interior
Bucurati-va de o senzatie inedita de libertate.

Touareg va asigura libertate de miscare, atat datorita performantelor sale dinamice, cat si datorita interiorului generos. Bordul orientat spre sofer va ajuta sa fiti mereu optim informat si sa aveti toate functiile necesare la indemana, iar pasagerii se bucura de lumina, aer proaspat sau de stele, gratie trapei panoramice, rabatabile si glisante, cu plafon panoramic in spate (dotare optionala).

Spatiul generos oferit de portbagaj si bancheta glisanta si rabatabila fractionat 40:20:40 confera modelului Touareg o flexibilitate extraordinara. Trebuie doar sa apasati un buton pentru ca hayonul cu actionare electrica sa se deschida si sa se inchida automat, pentru confortul dumneavoastra. Pachetul optional de management al portbagajului cu sine, benzi si bara de fixare, precum si podeaua cu doua fete va ofera conditii optime pentru expeditiile mai mari sau mai mici.

Cand portbagajul nu mai este suficient, in joc intra barele optionale de pe plafon. Acestea servesc la fixarea sistemului de transport pe plafon, pentru transportul obiectelor mai mari, precum bicicletele, schiurile sau poate un caiac¹. In plus fata de caracterul lor util, avand finisaj negru sau argintiu eloxat, barele accentueaza designul, subliniind latura sportiv si atractiva a modelului Touareg.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.