logo-pia
Cautare audio

Arteon Shooting Brake

Arteon Shooting Brake
Arteon Shooting Brake

Mai mult spațiu pentru stil și confort.

De la grila lată a radiatorului la linia aerodinamică a plafonului și volumul impresionant al portbagajului: designul inovator al noului model Arteon Shooting Brake demonstrează îmbinarea exclusivismului cu caracterul practic la cel mai înalt nivel.

 

Exterior

Încrederea în sine la un nou nivel

Designul frapant al părții din spate al noului model Arteon Shooting Brake îl face să iasă în evidență în clasa sa. Cei care doresc să sublinieze în mod special caracterul elegant sau sportiv al modelului Arteon Shooting Brake pot alege dintre variantele de echipare Elegance sau R-Line, adăugând astfel caracteristici specifice. 

 

Bloc optic spate cu leduri

Design inovator al luminilor

Noul bloc optic spate cu design cu leduri subliniază partea din spate frapantă a noului model Arteon Shooting Brake, prin semnătura sa progresivă. Blocul optic spate este disponibil opțional și cu un design dinamic. La această versiune, elementele LED produc un efect 3D și comută între lumina de stopuri și luminile de frână în timpul frânării. Toate acestea sunt completate de funcția suplimentară de semnalizare dinamică. În plus, funcțiile Coming Home și Leaving Home iluminează în mod practic drumul, pentru a vă conduce la mașină până la intrarea în casă.

 

Interior

Ispititor de confortabil

Interiorul spațios vă întâmpină cu lux și confort. Toate comenzile sunt perfect adaptate cerințelor dumneavoastră, în timp ce culorile și materialele combinate în mod armonios creează o atmosferă de exclusivism. Indiferent ce variantă alegeți: în funcție de linia de echipare, puteți alege o gamă variată de tapițerii pentru scaune, de la stofă la ArtVelours sau chiar piele Nappa. Inserțiile din aluminiu sau lemn nobil finisează impresia de eleganță a interiorului. Răsfăț pentru privire și senzații tactile: acest interior vă va permite să savurați cu adevărat fiecare clipă a călătoriei.

 

Iluminare ambientală

Creează accente luminoase

  • Scufundați interiorul în culoarea dumneavoastră preferată. Iluminarea ambientală albă folosește lumina indirectă pentru a crea o atmosferă plăcută.

  • Disponibilă opțional și cu 30 de culori diferite

  • Panoul de bord, consola centrală și ușile din față și din spate sunt de asemenea iluminate discret

 • În combinație cu Cockpit-ul digital Pro, culoarea aleasă este aplicată și afișajelor digitale

 

Cockpit digital Pro

Elementele esențiale dintr-o privire

Vitezometru clasic sau hartă de navigație de înaltă rezoluție? De ce să trebuiască să alegeți? Cockpit-ul digital le oferă pe amândouă în același timp:

 • Afișaj TFT color de înaltă rezoluție de 26 cm (10,25")
 • Afișaje cu diferite posibilități de configurare
 • Acces la date de deplasare detaliate pe volanul multifuncțional sau sistemul infotainment
 • Vizualizare hartă 2D și 3D
 • Mărire a unor puncte specifice pe harta de navigație
 • Afișare completă a informațiilor selectate
 • Hărțile de navigație și afișajele media pot fi combinate

 

Operare tactilă

Un pic mai intuitiv

Butoanele funcționale clasice din cockpit au făcut în mare parte un pas înapoi în favoarea suprafețelor tactile în noul model Arteon Shooting Brake. Aceasta vă permite să controlați de exemplu sistemul opțional Climatronic, în mod simplu și intuitiv, folosind butoane și cursoare.

Chiar și volanul multifuncțional îmbrăcat în piele, disponibil opțional, poate fi operat printr-o simplă atingere cu degetul. În combinație cu navigarea inteligentă prin meniuri, aveți acces la numeroase funcții. Feedback-ul tactil prin vibrații discrete confirmă fiecare intrare.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.