logo-pia
Cautare audio

ID. Buzz

ID. Buzz

ID. Buzz

Complet electric, complet conectat, plin de idei noi.

Noul ID. Buzz este emblema noastra pentru epoca electrica. Pentru lansare, am facut echipa cu alte personaje emblematice: eroii din Star Wars. Au fost entuziasmati din primul moment. ID. Buzz nu impresioneaza numai cu sarmul sau unic, ci si cu tehnologiile de ultima ora si un sentiment complet nou de spatiu. Aceste aspecte il fac un companion agreabil, inteligent pentru fiecare aventura. Indiferent in ce galaxie te-ai afla.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.