logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
Polo

Exteriorul
Exprimati-va.

Polo este sportiv si are o personalitate puternica. Partea frontala noua pare si mai dinamica, datorita capotei alungite a motorului, iar liniile orizontale ii confera o latime vizuala mai accentuata. Alura sportiva, dimensiunile compacte si consolele scurte sunt semnele senzatiilor speciale pe care le vor trai cei care vor conduce aceasta masina.

Interiorul
Mai mult spatiu pentru confortul dumneavoastra.

Printre dotarile speciale ale modelului Polo se numara iluminarea ambientala (dotare standard pentru Highline), scaunele cu suport lombar optional, precum si insertiile decorative. De asemenea, Polo a crescut, ceea ce inseamna mai mult spatiu la cap si la picioare pentru sofer, pentru pasagerul din fata si pentru pasagerii din spate.

Farurile
Pregatit pentru o carisma atat de puternica?

Veti savura din plin si acest aspect: Polo straluceste cu luminile sale de zi cu LED, incluse in dotarea standard, impreuna cu farurile cu halogen. Optional, puteti accentua si mai mult designul sport al automobilului dumneavoastra Polo, cu farurile cu LED si cu blocurile optice spate cu LED.

Jantele
Arata excelent: gama de jante disponibile pentru Polo.

Jantele cu care automobilul dumneavoastra Polo arata cel mai bine sunt o chestiune care tine strict de gusturile dumneavoastra. De aceea, va oferim o gama atractiva de jante din otel si din aliaj usor, cu care ii puteti conferi automobilului dumneavoastra Polo o nota personala, pe gustul dumneavoastra.

Confortul

Veti fi foarte placut impresionat de confortul calatoriilor la bordul modelului Polo. Datorita dotarilor pentru confort, pozitia pe scaun este confortabila si va menajeaza spatele. Puteti, de asemenea, seta conditiile climatice preferate, folosind sistemul de climatizare Climatronic.

Tehnologie

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru Polo se evidentiaza prin consumul redus, cuplul ridicat si puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care calatoresc mult si cu placere, dar sunt atenti si la consum.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.