logo-pia
Cautare audio
Polo

Mult mai mult

Cine spune că nu te poți aștepta la caracteristici grandioase într-o mașină mică? Descoperiți designul progresist și tehnologia inteligentă a noului Polo.

IQ.LIGHT - LED-Matrix

Cu siguranță vă va inspira

Chiar de la prima privire, una dintre opțiunile1 noului Polo strălucește mai mult decât restul - inovatoarele faruri IQ.LIGHT Matrix LED Tehnologia cu matrice vă permite să circulați cu faza lungă aprinsă permanent, fără a-i orbi pe ceilalți participanți la trafic.2 O impresie deosebită atât din față, cât și din spate: Pachetul include blocurile optice spate opționale cu leduri cu lumină de frână animată și semnalizator dinamic integrat care indică direcția prin lumini fluide dinamice.

Exterior
Aspect individual, tipic pentru Polo.

Cu dimensiunile sale compacte și elementele sale îndrăznețe de design, noul Polo emană personalitate chiar de la prima privire. Caracteristica sa cea mai frapantă este partea frontală reproiectată cu banda luminoasă cu leduri opțională, combinată cu farurile IQ-LIGHT Matrix LED între blocurile optice față. La o privire mai atentă, nu numai alegerea culorii iese în evidență, ci și o întreagă gamă de caracteristici prin intermediul cărora fiecare dintre cele patru linii de echipare Polo, Life, Style sau R-Line își exprimă personalitatea. Exemplele includ accente decorative cromate și alte caracteristici opționale cum ar fi un plafon într-o culoare contrastantă sau proiectoare de ceață. Care este favoritul dumneavoastră? 

Jante
Mai multe opțiuni: Gama de jante Polo

Alegerea combinației perfecte de anvelope și jante1 pentru ca noul dumneavoastră Polo să arate cât mai bine este pur și simplu o chestiune de gust. Dar suntem siguri că veți face alegerea potrivită.

Interior

Complet echipat

Interioare și exterioare care să vă taie respirația. Noul Polo entuziasmează deja cu o gamă variată de elemente de echipare standard în fiecare autovehicul; exemplele includ cockpitul digital prietenos cu șoferul, sistemul de climatizare care împrospătează și răcorește și radioul Composition cu recepție digitală DAB+ și interfață pentru telefonul mobil. Dar de ce să ne oprim aici? Poate căutați caracteristici precum cockpitul digital Pro cu setări personalizate, un sistem de climatizare Climatronic cu comenzi intuitive cu butoane tactile sau iluminare ambientală? Nicio problemă, deoarece toate acestea sunt disponibile ca dotare standard sau opțională, în funcție de linia de echipare. Aruncați o privire asupra liniilor noastre de echipare Polo, Polo Life, Polo Style și Polo R-Line.

Trapă panoramică/glisantă și rabatabilă

Deschis spre noi orizonturi

Cu suprafața sa vitrată enormă, care se întinde dincolo de întreaga lățime a plafonului, trapa panoramică electrică opțională rabatabilă/glisantă este un element frapant în sine. Nu numai că scaldă interiorul cu lumină, oferă și o vedere clară către cer și, atunci când este deschisă, lasă să intre razele soarelui și aerul proaspăt. Dumneavoastră alegeți cât de mult doriți din toate acestea: trapa poate fi reglată sau deschisă complet, iar atunci când soarele strălucește puternic, geamul fumuriu și parasolarul-rulou de înaltă calitate păstrează în interior o temperatură confortabilă.

Digital Cockpit

Informațiile cheie dintr-o privire

Panoul de bord cockpit digital afișează indicatoare clasice precum vitezometrul și contorul de kilometri ca standard1, pe un afișaj color de înaltă rezoluție de 20,32 cm (8"). Pe cockpitul digital Pro2, imaginea de pe afișajul de 26,04 cm (10.25") poate fi personalizată în funcție de preferințele individuale. De exemplu, puteți alege modul în care să vizualizați sistemele de asistență pentru șofer sau să combinați harta de navigație și afișajul media - toate cu grafice și animații atrăgătoare.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.