logo-pia
Cautare audio

Multivan

Multivan

Noul Multivan

De-a lungul anilor, fiecare model Multivan și-a încântat întotdeauna fanii cu momente deosebite. Noul Multivan nu face excepție - și este mai mult decât un vehicul. Este un loc de întâlnire, un loc pentru orice generație, un spațiu în care te simți ca acasă, dar și un mijloc de transport.

Noul Multivan este un vehicul multifuncțional care poate fi adaptat la nenumărate concepte de mobilitate. Exteriorul și interiorul au fost, prin urmare, complet redefinite, desigur, fără a întrerupe tradiția Multivan. Deoarece un nou Multivan se caracterizează întotdeauna prin multifuncționalitate și adaptabilitate pentru utilizarea de zi cu zi. Peste douăzeci de sisteme de asistență fac ca noul Multivan să fie și mai sigur. În combinație cu o conectivitate superioară și integrarea Amazon Alexa, este o dovadă a inovației moderne. Există, de asemenea, nenumărate elemente esențiale: de la noul acoperiș panoramic din sticlă la prima unitate plug-in hybrid, generând un concept interior complet nou care duce multifuncționalitatea Multivan la un nou nivel.

Exterior

Noul Multivan, clar atemporal - reinterpretează designul tradițional. Vopseaua clasică în două tonuri este subliniată în noul Multivan de o bandă cromată elegantă, care trece în mijloc de la faruri spre spate. Designul elegant de iluminare cu farurile cu matrice LED IQ.Light este completat la exterior de luminile spate LED standard și de proiecția oglinzilor laterale - deoarece noul Multivan vă întâmpină și proiectează silueta mașinii pe podea când intrați. Noul design exterior este completat de o selecție largă de culori și jante elegante, cum ar fi noile jante de 19 inch.

Faruri IQ-Light-LED-Matrix

Noile faruri IQ.Light-Matrix cu lumini de zi LED nu sunt doar estetice pentru a permite noului Multivan să fie recunoscut de departe - dar sunt deosebit de inteligente. Controlul luminii recunoaște situația de conducere și comută interactiv de la faza scurtă la faza lungă. În plus, asigură o iluminare optimă a drumului, deoarece echipamentul funcțional include și "Dynamic Light Assist". IQ.Light detectează traficul care vine și poate opri în mod adaptat spotul de lumină, astfel încât să nu orbească vehiculele care vin din sens opus. Datorită sistemelor inovatoare de camere și radar, luminile dinamice de virare iluminează curbă chiar înainte de a vira. Sistemul inteligent vă asigură că vă puteți concentra pe deplin asupra a ceea ce contează cu adevărat: conducerea autovehiculului.

Banda de crom iluminată

Pentru noi este un o semnătură estetică: banda iluminată cromată pe grila radiatorului. Cu banda cromată între farurile din față instalată pentru prima dată într-un vehicul de la Volkswagen Autovehicule Comerciale, continuăm spiritul mărcii Volkswagen. Acest lucru face ca jocul de lumini din față să nu fie doar atrăgător, ci și o semnătură - și dacă te uiți în oglinda retrovizoare noaptea, poți identifica imediat noul Multivan când se apropie.

Iluminarea interioară și ambientală

Designul interior este intercalat cu materiale de înaltă calitate care conferă noului Multivan un aspect elegant la un nivel premium al mașinii. Panoul de instrumente optimizat, cu afișaj digital, arată ordonat și de înaltă clasă. Iar volanul multifuncțional din piele 100%, nu lasă aproape nimic de dorit. În plus, noul Multivan vă oferă un interior pe măsura gustului dumneavoastră. Cu iluminarea ambientală multicoloră, puteți selecta culorile în care ar trebui să strălucească interiorul mașinii.

Manevrabil și potrivit pentru oraș

Noul Multivan oferă o manevrabilitate îmbunătățită, cu un confort dinamic de conducere, la fel ca autoturismele premium. Puteți alege dintre modelul de bază (4,98 m) și o versiune extinsă (5,18 m), ambele cu o înălțime mai mică a vehiculului, de aproximativ 1,90 m - dar cu înălțimea interioară neschimbată. Cu acoperișul panoramic din sticlă, nu numai senzația de spațiu este mai mare în noul Multivan, ci și înălțimea reală interioară. Volumul maxim al compartimentului de încărcare variază de la 469 litri la 4.053 litri, în funcție de modelul ales si felul in care dispuse scaunele. Deși dimensiunile exterioare sunt puțin reduse, interiorul a câștigat în lățime. În acest fel, noul Multivan își arată și punctele forte în centrul orașului - și, mai ales în combinație cu numeroasele sisteme de asistență a șoferului, poate fi manevrat ușor prin aglomerația urbană.

Sistem nou de scaune

Unul dintre punctele forte noi ale noului Multivan sunt scaunele individuale pliabile și ușor de demontat din spate, care fac acum mai ușoară implementarea diverselor aranjamente ale scaunelor. Indiferent dacă se află într-un aranjament față în față cu masa multifuncțională în mijloc, toate scaunele orientate spre direcția de deplasare sau chiar fără locuri pentru transportul obiectelor mari - puteți schimba aranjamentul scaunelor în doar câțiva pași simpli. Acum puteți scoate și scaunele de pe o singură parte a vehiculului - și astfel puteți transporta persoane sau obiecte voluminoase, cum ar fi bicicletele electrice. În plus, am reușit să economisim aproximativ 25% din greutatea scaunelor. Un alt punct forte: scaunele exterioare din habitaclu pot fi încălzite pentru prima dată - astfel încât pasagerii din spate vor beneficia de tot confortul în zilele reci de iarnă.

Acoperiș panoramic din sticlă

Acoperișul panoramic deosebit de mare, din două părți, din sticlă este o noutate absolută în noul Multivan - deoarece nu a mai fost văzut până acum într-un Multivan. Senzația de spațiu și mai mare rezultată și o înălțime interioară reală ușor mărită asigură mai mult confort. Bucurați-vă de un interior inundat de lumină în timpul zilei și de momente de neuitat sub cerul înstelat noaptea. O acoperire "LowE" în geamul securizat laminat reduce, de asemenea, radiația de căldură cu 78%. 

Materiale de înaltă calitate

Noul Multivan nu doar că se conduce ca un autoturism, dar interiorul impresionează și prin materiale de înaltă calitate. Noile inserții "Dark Woodgrain Optic", precum și tapițeria în două tonuri, cu contrast ridicat, care poate fi din piele "Savona" , simbolizează acest lucru. La toate acestea se adaugă afișajul ergonomic, bine gândit, conectat, care asigură un aspect ordonat și elegant în cabină.

Scaune și spații ergonomice

Pentru confortul dvs., scaunele noului Multivan au fost complet reproiectate. Deoarece scaunele noastre confortabile opționale certificate AGR sunt disponibile cu funcții de memorie și masaj. Un alt element al confortului în interior: numeroasele spații de depozitare. Noul Multivan asigură ordinea în mașina, fie că este în zona șoferului, pe ușă, sub scaune sau pe masa multifuncțională4 utilizată ca consolă centrală. Vă oferă suficient spațiu pentru a aranja articole cum ar fi tablete sau băuturi răcoritoare.

Deschidere / închidere

Noul Multivan este disponibil acum cu două uși glisante ca dotare standard. Opțional, noul Multivan se poate deschide / închide într-un mod inedit și facil. Cu  funcția Easy-Open, puteți deschide / închide ușile glisante și hayonul folosind controlul gestual. Tot ce trebuie să faceți este să țineți piciorul sub senzorul de deschidere, să așteptați ca ușile să se deschidă automat și să vă așezați. Cu sistemul de pornire și blocare fără cheie "Keyless Advanced", vă așteaptă un alt plus de confort - deoarece noul dvs. Multivan vă va recunoaște. Puteți porni noul dvs. Multivan și puteți pleca fără a utiliza cheia.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.