logo-pia
Cautare audio
Tiguan

Noul Tiguan

Noul Tiguan impresionează prin designul său exterior elegant și dinamic. Prizele de aer mari, grila subțire și semnătura luminoasă reproiectată caracterizează partea frontală. Liniile fluide și proporțiile bine definite îi conferă caroseriei o siluetă sportivă. Interiorul a fost, de asemenea, modernizat, oferind echipamente și opțiuni inovatoare, precum noua iluminare ambientală, un afișaj mai generos și un concept de operare optimizat care include un asistent vocal digital inteligent.

Dotări:

  • Jante aliaj 17“
  • Faruri LED
  • Digital Cockpit 10“
  • Infotainment 12,9“
  • Bare longitudinale plafon
  • Recunoașterea semnelor de circulație
  • Climatronic
  • Mild-Hibrid

Sunt interesat

Impresionant.
Din toate unghiurile.


Cu designul său sportiv și atrăgător, noul Tiguan clarifică imediat un lucru: Este un SUV pregătit pentru viața de zi cu zi.

tiguan-2.webp

tiguan-3.webp

Intră și evadează.
Cu fiecare detaliu.


Noul Tiguan te întâmpină la un nou nivel, cu interiorul său de calitate superioară, volanul multifuncțional, consola centrală cu funcții noi și sistemul de navigație Discover Pro Max.

Inovator.
Are grijă de siguranța ta.


Cu pachetul opțional Travel Assist, aveți la bord un asistent de conducere extrem de util. El poate menține banda de rulare, distanța față de vehiculul din față și viteza maximă pe care ați setat-o.

tiguan-4.webp

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.