Cautare audio
Tiguan

Designul exterior
Veti simti cand vine momentul sa faceti o schimbare.

Cu caracteristicile sale dinamice excelente si sistemele avansate, Tiguan nu deschide doar calea spre noi experiente, ci chiar el insusi este o experienta inedita in sine. Astfel, designul sau prezinta un limbaj masculin si totodata elegant al formelor. Lasati-va privirea sa descopere detaliile marcante de la exterior.

Designul interior
Exista locuri unde ne intoarcem cu placere. Iar si iar.

Toata lumea vrea sa petreaca timp cat mai mult la bordul modelului Tiguan. Nu e de mirare, caci materialele de calitate si formele clare si elegante asigura o atmosfera de mare clasa.

Plafonul panoramic
Mai multa libertate. In toate sensurile.

Trapa panoramica inclusa in dotarea standard este rabatabila si glisanta si asigura o atmosfera luminoasa si generoasa la interior, precum si o panorama spectaculoasa, gratie dimensiunilor sale generoase. Elementul frontal din sticla poate fi deschis, ridicat si coborat electric.

Farurile cu LED
Va asigura o mai buna vizibilitate. Si atrage privirile celorlalti.

Designul inovator face ca Tiguan sa fie o aparitie inconfundabila - si farurile si blocurile optice spate cu LED optionale confirma acest fapt in maniera evidenta. Iar cu Dynamic Light Assist, le veti sari in ochi, celor care vin din sens opus… dar doar datorita designului.

Jantele
Design atractiv. Si dinamic.

Tiguan ofera numeroase trasaturi de design iesite din comun. Patru dintre acestea constau in jantele sale, care se integreaza perfect in designul masinii si ii influenteaza caracterul, definind detalii masculine, sportive, dinamice sau elegante.

Pachetul Off-road-Plus
Nu va sfiiti sa ridicati stacheta.

Lasati cotidianul in urma: Tiguan Comfortline demonstreaza din prima clipa ca este un automobil pentru clipe de neuitat, mergand mai departe chiar de punctul unde multi se opresc deja.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.