logo-pia
Cautare audio
Passat

Clasa business la un alt nivel

Succesul ține de numeroși factori. Însă adesea exact lucrurile cotidiene sunt cele care fac o diferență decisivă. Cum ar fi să ajungi relaxat - indiferent dacă mergi la un prânz de afaceri sau la antrenamentul de fotbal al copiilor. Noul Passat - care va fi disponibil pe viitor numai în versiunea Variant - îți oferă acum mai mult spațiu pentru starea ta de bine și entuziasmează cu design sportiv, confort ridicat și tehnologii inovatoare.

 

 

Exteriorul


Descoperă designul fascinant al noului Passat. Elegantă și sportivă în același timp, silueta sa mai lată, mai lungă și mai plată emană dinamism pur - rămânând în același timp fidelă inconfundabilului său ADN Passat. Experimentează un Volkswagen care nu-ți va face numai ție inima să bată mai repede, ci și celor pe lângă care vei trece.

pa4744-cmyk.jpg

 

pa4725-cmyk.jpg

Interiorul

Urci, îți pui centura - și aproape uiți să demarezi. În nou Passat chiar ți s-ar putea întâmpla, nu numai datorită scaunelor sale opționale ergoActive cu funcție de masaj. Căci cu impresionantul său interior, structura generoasă a spațiului și atenția concentrată asupra tehnologiilor inovatoare și designului elegant, acest model setează noi standarde. Detalii de finețe precum cusăturile vizibile, conferă postului de conducere orientat spre șofer o notă luxoasă. Posibilitățile de depozitare mai numeroase și mai variate, precum Jumbobox-ul mai mare din consola centrală oferă spațiu de depozitare flexibil pentru tot ce este important.

 

Reglare adaptivă a trenului de rulare DCC Pro

Adesea, inovațiile invizibile sunt cele care fac diferența. Cum ar fi reglarea adaptivă a trenului de rulare DCC Pro cu direcție dinamică, disponibilă opțional. Amortizoarele reglate electronic cu sistem cu 2 supape se adaptează în milisecunde la starea carosabilului și situația de rulare. Astfel, noul Passat, cu ampatamentul său lung, asigură și mai mult confort și mai multă plăcere la volan. Iar dacă toate acestea nu sunt suficiente, mașina ta Volkswagen poate fi adaptată ușor și mai precis utilizând diferitele moduri Confort, Sport și Individual.

pa4721.jpg

 passat_galerie.jpg

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.