logo-pia
Cautare audio
Golf

Noul Golf beneficiaza de multe elemente marcante.

Innovision Cockpit

Golful dvs. va recunoaste si activeaza automat profilul de conducere personal*, in functie de echipamentele montate - setarile includ reglarea scaunului si iluminarii, temperatura preferata, sistemele de radio, navigatie si asistenta pentru sofer. Puteti modifica usor setarile personale in Innovision Cockpit, dotare optionala - utilizand tabloul de bord Digital Cockpit de 25,4-cm (10 inchi), asociat cu sistemul de navigatie Discover Media sau Discover Pro de 25,4-cm (10 inchi). Digital Cockpit ofera functiile obisnuite, inclusiv turometru, vitezometru si contor de kilometraj, impreuna cu alte functii suplimentare utile. De exemplu, pentru afisarea unei harti de navigatie poate fi folosit intregul ecran.
Ecranul enorm al sistemului de navigatie Discover Media sau Discover Pro este utilizat pentru afisarea unei varietati de functii prin grafice si animatii impresionante - similar smartphone-ului dvs. Puteti chiar sa personalizati ecranul de pornire cu fotografii si elemente favorite.

IQ.LIGHT

Golf-ul este echipat standard cu faruri cu leduri. Vizual, acestea par ca aluneca dinamic catre partea din fata coborata, in timp ce se extind lateral, in aripi. Surprinzatorul stil "patru ochi" este o alta caracteristica traditionala. Vederea din spate, perfect echilibrata, este dominata de farurile inguste cu leduri. Farurile Matrix LED IQ.LIGHT cu control avansat al fazei lungi Dynamic Light Assist adapteaza automat distributia de lumina la orice situatie din trafic si sunt disponibile ca extra-optiune.

IQ.DRIVE: Car2X

Autovehiculele care comunica unul cu celalalt in trafic ne fac drumurile mai sigure, reduc blocajele si emit avertizari despre pericolele localizate. Alertele standard de pericol in trafic furnizeaza soferului informatii utile, de ex. avertizari legate de lucrari rutiere si apropierea masinilor de interventie in caz de urgenta. Acest tip de comunicatie utilizeaza tehnologia Car2X prin Wi-Fi (pWLAN).
Tempomatul adaptiv (ACC) cu functie Car2X ofera soferului o gama larga de informatii utile si poate de asemenea realiza interventii active, de exemplu la apropierea de capatul unui blocaj in trafic. Cu un schimb permanent de date prin Wi-Fi (pWLAN).

Head-up-Display

Avantajul principal al head-up displayului din Golf este ca puteti vedea cele mai importante informatii in timp ce supravegheati drumul din fata dvs. Parbrizul este folosit ca suprafata de proiectie pentru viteza, mesajele sistemelor de asistenta si indicatiile de navigatie. Proiectia este perfect lizibila chiar si cand este retroluminata de farurile autovehiculelor din trafic. Si puteti dezactiva displayul oricand, daca nu mai este necesar.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.