logo-pia
Cautare audio
T-Roc

Increzator in fortele proprii, de la bun inceput.

T-Roc este primul crossover din gama Volkswagen, imbinand alura suverana, specifica SUV-urilor, cu agilitatea caracteristica modelelor compacte. Designul sau are un caracter realmente spectaculos, iar capacitatea sa de transport de pana la 1.290 litri arata ca designul compact nu insemna nicidecum compromisuri pentru utilitatea in cotidian.

Finisajele exterioare in doua culori.

La culoarea caroseriei modelului T-Roc, aveti posibilitatea de a asorta inca o alta culoare, pentru plafonul masinii, precum si pentru oglinzile exterioare si montantul A. Pentru a sublinia caracterul sportiv al modelului T-Roc, in completarea culorii exterioare, la versiunea Sport puteti opta pentru Negru sau Flash Red. Pentru Design puteti alege Negru, Pure White, Black Oak Brown metalizat sau Flash Red. Astfel, in functie de culoarea dumneavoastra preferata, puteti defini contraste interesante sau accente sarmante, care vor fi remarcate de ceilalti si vor influenta decisiv caracterul automobilului dumneavoastra T-Roc.

Caracterul puternic.

Designul modelului T-Roc ii confera un caracter puternic, de-a dreptul spectaculos: calitate, avangardism, detalii prelucrate cu precizie. Un element de design care iese in mod deosebit in evidenta este montantul C: bandoul lucios accentueaza linia plafonului alungit, specific modelelor coupe. Totodata, sectiunea frontala marcanta si profilul clar ii confera modelului T-Roc un aspect atractiv si plin de forta.

Aceasta forma sportiva, specifica modelelor coupe, dar si ampatamentul lung, cu console scurte alungesc toate optic crossover-ul acesta compact. Priza mare de aer din fata, pragurile laterale cu evazarile negre ale pasajelor rotilor si difuzorul foarte mare arata imediat ca acest automobil ofera caracteristici dinamice excelente si multa placere la volan.

Luminile

Pentru ca suntem vazuti dupa cum ne prezentam. Un fapt cat se poate de real privind luminile modelului T-Roc. In echiparea sa standard sunt incluse luminile de zi, care se prezinta in pozitie proeminenta, fiind montate in bara din fata. Functia de semnalizare a fost integrata in luminile de zi, atragand astfel in mod deosebit atentia cand schimbati banda sau virati. Astfel, luminile de zi reprezinta unul dintre elementele care isi pun cel mai puternic amprenta asupra designului modelului T-Roc. In combinatie cu farurile cu halogen, care sunt incluse in dotarea standard, luminile de zi deseneaza un design liniar compact. Daca optati insa pentru farurile cu LED (dotare standard pentru T-Roc Sport), privirile vor fi imediat atrase de designul inelar atractiv.

Dar si in partea din spate, T-Roc se prezinta cu o semnatura luminoasa iesita din comun, desenata de LED-uri. T-Roc Sport are carcase rosii inchis la blocurile optice din spate.

T-Roc Sport

Cine poate rezista? Jantele din aliaj usor de 17 inchi si etrierele rosii¹, stralucitoare desavarsesc designul spectaculos al masinii. In partea din spate, sportivitatea este accentuata de blocurile optice spate cu LED si cu carcase rosii inchis. Luneta si geamurile laterale din spate au, de asemenea, tenta inchisa, integrandu-se astfel optim in designul de ansamblu al modelului T-Roc Sport. Sticla fumurie absoarbe o parte a luminii soarelui, astfel incat lumina devine mai placuta la interior. Aceasta va ajuta si sa va pastrati sangele rece, chiar daca inima va bate de multe ori mult mai repede, datorita experientelor extraordinar de dinamice.

La interior mai impresioneaza si plafonul negru¹ si iluminarea ambientala, care va vor permite sa va cufundati intr-o atmosfera deosebit de placuta. Luminile de la nivelul podelei sunt albe, iar bandourile decorative sunt marcate de lumina rosie. Caracterul specific motorsport-ului este accentuat si de pedalierul din otel inoxidabil si de volanul multifunctional imbracat in piele ecologica, inclus in dotarea standard. Scaunele Sport pentru sofer si pasagerul din fata ofera sprijin lateral foarte bun si contribuie la confortul excelent la drum lung. Ca dotare standard, scaunele sunt imbracate in tapiteria textila Gem, dar optional, este disponibila si tapiteria din piele ecologica Vienna.

Personalizarea.
La fel de individual ca dumneavoastra.

La interiorul versiunii T-Roc Design, va puteti exprima gusturile dumneavoastra personale, dupa bunul dumneavoastra plac. Alegeti ce culoare sa aiba dashpad-ul, adica masca de design de pe panoul de instrumente. Veti gasi apoi culoarea preferata si pentru elementele de decor din lateral si pentru consola centrala. Iar tapiteria textila Tracks 4 se pliaza, de asemenea, pe gusturile dumneavoastra. Cel mai frumos este ca dumneavoastra puteti decide ce vi de potriveste cel mai bine: poate simplitatea rafinata sau mai degraba detalii care atrag atentia tuturor.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.