logo-pia
Cautare audio
ID.3

Pret incepand de la 38.188 Euro

Începe-ti toamna intr-un stil electric, cu masina ta fara emisii: ID.3!

ID.3 va saluta. Cu lumina.

ID.3 va recunoaste cand va apropiati de el cu cheia dotata cu sistemul optional Keyless Advanced de acces si pornire. Farurile Matrix LED optionale, cu designul lor atractiv, se aprind scurt, de parca v-ar face cu ochiul, conferindu-i masinii un caracter oarecum uman. ID.Light de la interior va face sa va simtiti instantaneu bine-venit. Cand porneste masina, scoate un mic sunet specific, pentru a va starni cheful de a pleca la drum. Cand parasiti ID.3, ID.Light isi va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

Mai putin masina. Mai mult ID.

Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED optionale, emblema Volkswagen redesenata si linia luminoasa aditionala, ce duc din ambele parti spre emblema. Futurist din fata si din spate: in forma impecabila.

Exterior futurist

Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED optionale, emblema Volkswagen redesenata si linia luminoasa aditionala, ce duc din ambele parti spre emblema. Futurist din fata si din spate: in forma impecabila.

Deci? Cum va place interiorul?

Look-ul absolut nou se continua si la interior. Futurist, confortabil si spectaculos. Totul se datoreaza scaunelor ce va imbie sa luati loc, spatiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar si ecranului tactil de mari dimensiuni, precum si luminilor ID.Light si sistemului adaptabil de iluminare ambientala.

Iluminarea ambientală

O optiune evidenta: culori placute, pentru calatorii relaxante.

O personalitate si mai puternica pentru propriul dumneavoastra ID.3. Alegeti una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori optionale), pentru a crea un colorit placut la interiorul masinii. Inclusiv pe bord, in compartimentul pentru telefonul mobil (optional) si pe usi. Puteti alege si daca lumina sa fie rece sau calda.

Performante puternice. Incarcare rapida.

Dimineata alergati la serviciu, lasand copiii la scoala si seara reveniti pe acelasi drum: in principiu nicio problema cu bateria incarcata. Oricare dintre cele trei variante de baterii, cu marimi diferite, disponibile pentru ID.3 pot face fata unei astfel de solicitari. Aveti la dispozitie spre alegere bateriile de 45 kWh, 58 kWh si 77 kWh.

Noi senzatii dinamice

Va enerveaza semafoarele? Sigur nu si la bordul unui ID.3! In curand veti considera de aici fiecare semafor verde ca fiind un nou start, tasnind bine-dispus la drum. Caci s-a terminat cu schimbarea treptelor si cu franarea. Mai e nevoie doar de accelerarea constanta, cu turatie maxima inca de la demaraj. Traiti de pe acum experienta mobilitatii viitorului si senzatiile dinamice inedite, care va accelereaza agil masina, dar si pulsul. Modelele de serie sunt disponibile in trei variante: cu baterii intre 45 kWh4 si 77 kWh* (*net)4.

Incarcare accelerata

Avantajul mare oferit de autovehiculele electrice este ca va puteti incarca masina aproape de oriunde: de acasa folosind reteaua electrica la care sunteti abonat, inclusiv wallbox-ul optional, in parcarile dotate cu statii de incarcare, la numerosi parteneri Volkswagen, dar si la alte dealership-uri de automobile, precum si la numeroase benzinarii. Si mai apar tot multe alte optiuni. Zi de zi. Astfel, alimentarea masinii capata o noua fata, extrem de flexibila.

Auditii excelente

Un sistem radio ce insufleteste fiecare calatorie. Fie prin muzica sau cu stirile de ultima ora.

  • 25,4 cm (10 inchi)
  • 2 port-uri USB tip C
  • Interfata Bluetooth pentru telefonie mobila
  • Functie de afisare dinamica a indicatoarelor de circulatie
  • DAB+
  • Difuzoare in fata (standard) si spate (opstional)
  • Pregatire sistem de navigatie cu streaming si internetUn radio cu navigatie


Pentru sistemul radio, va oferim navigatia ca extensie: sistemul de navigatie cu functie de auto-invatare retine destinatiile vizitate frecvent si rutele preferate. Sistemul monitorizeaza rutele in background, va informeaza cu privire la dificultatile din trafic si sugereaza rute alternative potrivite, fara sa fie nevoie sa reintroduceti destinatia.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.