logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
e-Golf

e-volutia automobilului continua! e-Golf.

Automobilul dumneavoastra e-Golf (consum energie electrica, kWh/100 km: mixt intre 13,2 (16 jante) si 14,1 (17 inchi); emisii mixte de CO₂, g/km: 0)* se ridica la exigentele vremii actuale: motorul electric puternic, aproape complet silentios, asigura o accelerare impresionanta si permite totodata condusul eficient. Iar sistemul inteligent de reincarcare simplifica realimentarea modelului e-Golf.

Exterior

Futurist si totusi familiar: designul marcant specific automobilelor electrice Volkswagen ofera, alaturi de elementele albastre caracteristice, si numeroase alte detalii atractive, care nu servesc doar aspectului modelului e-Golf. Printre acestea se numara farurile LED cu o lumina similara celei naturale, luminile de zi marcante cu LED cu semnatura caracteristica, in forma literei C, ambele oferind o lumina puternica, in conditii de consum redus.

Jantele Astana din aliaj usor optimizate ca greutate au dimensiunea de 16 inchi si contribuie la eficientizarea consumului datorita anvelopelor optimizate la rulare. In combinatie cu eleronul, acestea confera modelului e-Golf o alura si mai dinamica, optimizandu-i totodata caracteristicile aerodinamice, ceea ce influenteaza pozitiv, printre altele, autonomia.

Dar si perspectiva posterioara a modelului e-Golf impresioneaza durabil: cu blocurile optice spate cu LED si cu iluminarea cu LED a placutei de inmatriculare.

Bucurati-va de designul modern si de operarea intuitiva.

Interiorul modelului e-Golf dispune de accente specifice modelelor electrice: cusaturi albastre pe volan, schimbator si covorase.

Special adaptat modelului e-Golf este si sistemul de navigatie Discover Pro, inclus in dotarea standard. Acesta include numeroase functii inovatoare. Touchscreen-ul sau color de 23,4 cm (9,2 inchi) va ofera o imagine clara si cuprinzatoare asupra tuturor informatiilor relevante, precum autonomia, consumul de energie sau statisticile privind recuperarea energiei. Display-ul multifunctional Premium si afisajul Powermeter va ajuta sa aveti mereu cele mai importante informatii in vedere.

Si mai e ceva special: pragurile decorative ale portierelor sunt iluminate in albastru, aceasta fiind o dotare a iluminarii ambientale, care va asigura o atmosfera futurista la interior, cand veti pluti cu e-Golf prin noapte.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.