logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
logo-pia
Cautare audio
up!

In up! este totusi cel mai frumos!

Cand urcati in up!, va simtiti de parca ati ajuns acasa, pentru ca numeroasele posibilitati de personalizare va permit sa-l faceti sa arate exact asa cum va doriti. Dashpad, tapiterie sau iluminare ambientala: dumneavoastra decideti ce anume va place, pentru a va simti bine in masina.

Interior si mai frumos: cu dashpad-urile de design.

Doriti sa va personalizati noul dumneavoastra up! in maniera inconfundabila? Va putem oferi pentru aceasta dashpad-urile cu diferite finisaje atractive.

A vedea si a fi vazut

up! arata bine si de la departare, datorita luminilor de zi cu LED incluse in dotarea standard.

Technologie

Tehnologiile moderne utilizate pentru motoarele disponibile pentru up! se evidentiaza prin consumul redus, cuplul ridicat si puterea mare. Este mix-ul optim pentru cei care calatoresc mult si cu placere, dar sunt atenti si la consum.

Confortul

up! va ofera un nivel ridicat de confort, imbracat in dimensiuni compacte. Dotarile sale de baza cuprinzatoare si operarea facila au grija ca ziua dumneavoastra sa decurga mereu relaxat.

beats up!: Sunet la nivel inalt.

La up! beats (= Comfortline cu pachet beats), totul se invarte in jurul muzicii. Sase difuzoare, un subwoofer in spatiul rotii de rezerva si un amplificator digital de 300 wati cu opt canale redau dinamic sunetul original Beats, setarile fiind optime pentru intregul automobil. Astfel, fiecare calatorie poate sa se transforme intr-o iesire la club.

Solicitare detalii
Doriti sa faceti un Test Drive?
Doriti sa va abonati la Newsletter? *
Cum doriti sa fiti contactat? *
logo-pia
Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cu privire la dotarile si pretul exact.
Porsche Inter Auto Romania va asigura ca datele obtinute vor fi abordate in conformitate cu reglementarile privind protectia datelor.
Am citit Pagina de Protectia Datelor si odata cu solicitarea mea, am luat la cunostinta prevederile acesteia.